Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
VALİ ARSLAN ÖĞRENCİLERİN PROJESİNİ DİNLEDİ

Doğanın Sesine Kulak Ver eTwinning projesini tanıtmak amacıyla Bartın Borsa İstanbul Ortaokulu Müdürü Muhammet Çevikbaş, öğretmenler ve öğrenciler Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ı ziyaret etti. Kardeş ülke Azerbaycan ile ortak yürütülen, Türkiye’nin farklı illerinden de öğretmenlerin yer aldığı eTwinning projesi ile çocuklara doğa sevgisinin aşılanması ve çevre koruma bilincinin kazandırılması hedefleniyor.

Okunma: 335

29.05.2023 12:25

Facebook'ta Paylaş

Bartın Borsa İstanbul Ortaokulu Müdürü Muhammet Çevikbaş,Sosyal Bilgiler Öğretmeni Pınar Sayar, İngilizce Öğretmeni Selda Koç, veli ve öğrenciler Doğanın Sesine Kulak Ver eTwinning projesini tanıtmak amacıyla Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ı ziyaret etti.

Kardeş ülke Azerbaycan ile ortak yürütülen, Türkiye’nin farklı illerinden de öğretmenlerin yer aldığı eTwinning projesi ile çocuklara doğa sevgisinin aşılanması ve çevre koruma bilincinin kazandırılması hedefleniyor.

5 Haziran Dünya Çevre Günü ve 5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında doğanın sesine kulak vererek ellerindeki pankartlarla doğaya çıkacak, şarkılar söyleyip doğanın sesine kulak verecek olan öğrenciler,  doğanın sesine ses olmak onu koruma farkındalığını arttırmak adına hep birlikte ‘seni koruyacağız,söz’ diyerek doğanın sesine ses olmak adına yürüyüş gerçekleştirecek.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin