Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
MECLİS BAŞKANI KALAYCI İLK ZİYARETİNİ ŞANTİYEYE YAPTI

Bartın İl Genel Meclis Başkanı Turhan Kalaycı, Meclis Başkanı seçilmesinin ardından ilk ziyaretini İl Özel İdaresi Akçamescit Şantiyesine yaptı. Kalaycı ziyaretinde personelle bir araya gelerek, “Yenilenen meclisimizle birlikte sizlerle el ele verip bayrağı daha da yukarıya çıkaracağız”dedi.

Okunma: 643

16.04.2024 11:20

Facebook'ta Paylaş

Ziyarete Bartın Vali Yardımcısı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya, İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı ve Genel Sekreter Yardımcısı V. Ayhan Kuş katıldı.

 

Ziyarette personelin geçmiş Ramazan Bayramı kutlanırken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

“Canı gönülden başarılar diliyorum”

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya yaptığı açıklamada, “Değerli çalışma arkadaşlarım geçmiş Bayramınızı tebrik ediyorum. Ailelerinizle birlikte nice bayramlar geçirmenizi diliyorum. Bugün hem Bayramınızı tebrik edelim dedik, hem de İl Genel Meclisimizin yeni başkanı ile bir araya gelelim dedik. Bu vesileyle Sayın Başkana ve yeni Meclisimize canı gönülden başarılar diliyorum, yeni Meclisimizin ve Başkanının Bartın'ımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.

“Sizlerle el ele verip bayrağı daha da yukarıya çıkaracağız”

İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı ise konuşmasında, “Yeni dönemde hizmet bayrağını biz devraldık. Yenilenen meclisimizle birlikte sizlerle el ele verip bayrağı daha da yukarıya çıkaracağız. Bu vesileyle geçmiş Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, yeni Meclisimizin Bartın'ımıza, Memleketimize hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

Haber: Doğancan Özen

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin