Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİNDE ÖNEMLİ BİR EŞİK DAHA AŞILDI

Bartın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi çerçevesinde 15-19 Nisan tarihleri arasında yayımlanması gereken Eksik/Hatalı Belge Listesini tüm başvuruların eksiksiz ve hatasız olması dolayısıyla yayımlamadı.

Okunma: 671

16.04.2024 10:44

Facebook'ta Paylaş

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Bakanlığımızca  yürütülmekte  olan  Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2023/51) 29 Aralık 2023 tarihli ve 32414 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Tebliğ kapsamında yapılan müracaatlar 29 Mart 2024 tarihinde sona ermiştir.

İlimizden yapılan müracaatları incelemek üzere kurulan İl Değerlendirme Komisyonu tarafından başvuruların ilk değerlendirmesi yapılmıştır. 15-19 Nisan tarihleri arasında İl Müdürlüğümüz İnternet sayfasında yayımlanacak olan Eksik/Hatalı Belge Listesi tüm başvuruların eksiksiz ve hatasız belge yüklediği tespit edildiğinden yayımlanmamıştır”denildi.

Haber: Doğancan Özen

 

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin