Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
ALDATMAZ ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın merkez, ilçe ve beldelerde devam eden yatırım çalışmalarını yerinde takip etti.

Okunma: 412

25.04.2024 16:11

Facebook'ta Paylaş

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz incelemeleri kapsamında beraberinde AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kızılayoğlu ile birlikte AkmercanBatıkar Doğalgaz firması Bölge Müdürü Murat Tutal’ı ziyaret ederek, gerçekleştirilecek olan doğalgaz çalışmaları ile ilgili istişarede bulundu.

Kumluca’daki dere ıslah çalışmaları görüşüldü

AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz bir diğer ziyaretini ise Bartın 233’üncü DSİ Şube Müdürü Bünyamin Karahan’a yaptı. Aldatmaz beraberinde Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt ile birlikte 233. DSİ Şube müdürü Bünyamin Karahan’ı ziyaret ederek KumlucaÜrkütler Köprüsü ile Kavaklı Kaldırım Köprüsü arasındaki 4 km’lik dere ıslah çalışması hakkında görüşmelerde bulundu.

Cami ve anaokulu inşaatını inceledi

Aldatmaz ziyaretleri kapsamında Bartın Üniversitesi Kutlubey Yazıcılar Kampüsü ve Çaydüzü Mahallesinde Bartın İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden Anaokulları inşaatında incelemelerde bulundu. Aldatmaz çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aldatmaz sera alanında incelemelerde bulundu

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ziyaretlerinde ayrıca Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 3 bin 360 m2 Galvanizli Çelik Konstrüksiyonlu Sera ve Damlama Sisteminde kurulacak olan seraalanında incelemelerde bulundu. Aldatmaz’a incelemelerinde Bartın TSO Başkanı Halil Balık da eşlik ederken Aldatmaz yaptığı açıklamada, “Bartın’da modern seracılık kültürüne katkı sağlayacak ve tarım sektörüne ilham kaynağı olacak. Tarım alanında 12 dezavantajlı kadının istihdam edileceği bu proje Bartın’ımıza hayırlı olsun”dedi.

Haber: Soner Boyacı

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin