Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
AKDENİZ, SİVAS’TA KARDEŞ BİRLİĞİ ZİYARET ETTİ

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz Sivas’ta ziyaretlerde bulundu. Akdeniz ziyaretlerinde Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alim Yeşil, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Sivas Tesviyeciler Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil ile bir araya geldi.

Okunma: 415

25.04.2024 16:18

Facebook'ta Paylaş

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Sivas’ta gerçekleştirdiği ziyaretlerde beraberinde Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Alim Yeşil ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ile birlikte ‘Kardeş Birlik’ protokolü imzalanan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Sivas Tesviyeciler Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil’i ziyaret etti.

Akdeniz ziyaretiyle ilgili açıklamasında ise, “Mevkidaşım ile ziyarette karşılıklı gerçekleştirdiğimiz hoş sohbetin ardından misafirperverliği için kendilerine çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim”dedi.

Haber: Haluk Türkoğlu

 

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin