Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
AKDENİZ SANAYİ SİTESİ ESNAFININ SESİ OLDU

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Yeni Sanayi Sitesi (Oto Sanayi) esnafının taleplerini bir kez daha gündeme getirerek açıklamalarda bulundu. Başkan Akdeniz yaptığı açıklamada ilk olarak sanayi sitesindeki eskiyen havai elektrik hatlarının esnaf ve vatandaşlar için tehlike oluşturduğuna dikkat çekerek hatların yer altına alınması için çalışmanın ilgili kurum tarafından yatırım programına alınmasını talep etti. Akdeniz açıklamasında ayrıca Yeni Sanayi Sitesi’nin artık ihtiyaca cevap veremez hale geldiğini ifade ederek Bartın Belediye BaşkanıMuhammet Rıza Yalçınkaya ile en kısa zamanda sanayi sitesine yeni işyeri alanlarının kazandırılması için bir araya geleceklerini belirtti.

Okunma: 460

23.04.2024 10:48

Facebook'ta Paylaş

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz gazetemize yaptığı açıklamada geçmiş yıllardan beri sanayide bulunan ve artık eskiyen havai elektrik hatlarının yer altına alınması için çağrıda bulundu. Akdeniz havai hatların esnaf ve vatandaşlar için tehlike oluşturduğuna dikkat çekerek bir an önce ilgili kurum tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması için çalışma başlatılmasını talep etti.

Esnaf doğalgaz istiyor

Başkan Yılmaz Akdeniz ayrıca sanayi esnafının doğalgaz konusunda talebi olduğunu da ifade ederek en kısa zamanda Yeni Sanayi Sitesini doğalgaz ile buluşturmak istediklerini belirtti.

Yeni işyeri alanları kazandırılması lazım

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz AkdenizYeni Sanayi Sitesinin mevcut haliyle artık ihtiyaca cevap veremediğini vurgularken gelişen ve büyüyen bir Bartın için yeni bir sanayi sitesi alanının tahsis edilerek modern bir yeni sanayi sitesinin Bartın halkına ve esnafına kazandırılması gerektiğini ifade etti.

Dallıca'da ki alan değerlendirilmeli

Başkan Akdeniz son olarak Dallıca mevkiinde söz konusu yeni bir sanayi sitesi alanının daha önceki dönemlerde belirlendiğini ve gündeme geldiğini hatırlatarak konuyu Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya ile bir kez daha görüşeceğini belirterek Bartın’ın ihtiyacına cevap verebilecek bir modern sanayi alanını Bartın’a kazandıracaklarını söyledi.

Akdeniz açıklamasında son olarak sorunların ve taleplerin çözümü ve değerlendirmesinde kendilerine her zaman destek olacaklarını belirten AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya’ya teşekkür etti.

Haber: Haluk Türkoğlu

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin